Om Dansk Bolighandel

Dansk Bolighandel er en virksomhed, der med Jesper bag roret sætter lejligheder i stand, primært på Frederiksberg. Jeg koordinerer arbejdet bag istandsættelsen og klarer selv en stor del af arbejdet, mens andre fagfolk som tømrere, VVS’ere, elektrikere, nedbrydningsfirmaer og køkkenfagfolk tager sig af de mere fagspecifikke opgaver. Når holdet forlader en lejlighed er der garanti for, at lejligheden fremstår meget indbydende og indflytningsklar. Vi går op i at lejligheden fremstår moderne og pæn således at man fx slipper for at have bad i soveværelset og andre ting, som ikke er tidssvarende.

I 2,5 år har jeg istandsat lejligheder på hele Frederiksberg, og i alt er det indtil videre blevet til ti lejligheder, som jeg har efterladt med et moderne og pænt præg. Mange spørger mig hvorfor jeg lige vælger at istandsætte lejligheder på Frederiksberg, men for mig har der aldrig været nogen tvivl. Jeg har selv boet på Frederiksberg og nyder de smukke alléer og de flotte gamle lejligheder. Jeg elsker stemningen omkring Frederiksberg, hvor man kan gå rundt blandt fortovscaféer og flotte butikker og føle den urbane stemning. Jeg istandsætter primært mindre lejligheder, som enten er 2V- eller 3V-lejligheder. Ca. hver anden solgte lejlighed er et forældrekøb.

Når jeg med Dansk Bolighandel istandsætter en lejlighed, så starter vi med at rive det ned som ikke skal bruges længere, hvorefter den reelle istandsættelse starter. Jeg bruger både nedbryderfirma, VVS’er og køkkenmand, men står udover det selv for en meget stor del af arbejdet. Væggene bliver pudser op, der bliver installeret nyt gulvafløb, nyt køkken og bad og sørger generelt for, at den nyistandsatte lejlighed ser præsentabel, moderne og pæn ud. Det er mere en passion for mig end det er et arbejde – jeg elsker alt ved håndværkerfaget og at kæle for detaljerne.

Når lejligheden er færdig, tager de lokale ejendomsmæglere over. De kender området, priserne og har kontakter, som gør, at de ved hvor lejligheden kan sælges og der går aldrig lang tid før en lejlighed er solgt. Lejlighederne har typisk en liggetid på 20 – 40 dage.