Tidligere resultater

I de 2,5 år Dansk Bolighandel har eksisteret, er der i alt istandsat og solgt ti lejligheder, og jeg har aldrig oplevet andet end glade kunder. Jeg plejer at sige, at resultaterne taler for sig selv, for ser man på de før- og efterbilleder, som er taget af lejlighederne, som er istandsat, er man ikke i tvivl om, hvor meget der er sket. Derfor ønsker jeg at lade billederne tale for sig selv, da jeg mener, at de siger meget om den høje kvalitet, som vi altid stræber efter i Dansk Bolighandel.

Enhver lejlighed, som istandsættes, får nyt køkken, som altid er fra Svane da vores erfaring er, at de leverer nogle køkkener som holder til at man bruger dem, og som samtidig ser ud på en måde, så de fleste kan lide dem. Alle køkkener bliver ligeledes udstyret med underlimet Blancovask, samt en flot hvid 12 mm. Solid Surface bordplade, integreret opvaskemaskine, induktionskogeplade, indbygningsovn, emhætte, og integreret køl/frys.

Ligeledes laves der nyt badeværelse. Hvis der findes et badeværele i forvejen bliver det renoveret, med nye fliser, installationer, sanitet mv. Hvis der ikke findes badeværelse i forvejen bliver der etableret et. Mange ældre lejligheder i København eller på Frederiksberg, har stadig ikke et badeværelse, men har ofte en brusekabine eller lignende i køkkenet eller soveværelset.

Det er med fokus på kvalitet og æstetik enhver lejlighed bliver sat i stand da vores største interesse er, at hver køber føler, at de får et hjem som lever op til deres forventninger, og som holder standarden i mange år.

Lejlighed 1

Før billeder

Efter billeder

Lejlighed 2

Før billeder

Efter billeder

Lejlighed 3

Før billeder

Efter billeder